Fleurig en seizoensgebonden lunchen met Bloommjars

Fleurig en seizoensgebonden lunchen met Bloommjars


Zoeken jullie een workshop voor een gezellige tijd aan tafel met vriendinnen of collega's? Leren jullie graag bij over gezond en eenvoudig lunchen?


Achter deze jar gevuld met gezonde ingredi├źnten schuilt een specifieke stapeltechniek die ervoor zorgt dat de salade tot drie dagen vers blijft in de koelkast. De ideale mealpreptechniek zodat jullie lunch klaarstaat voor de komende dagen.


In deze workshop leer ik jullie in groep alles over werken met seizoensgebonden ingredi├źnten en natuurlijke voeding. Samen bekijken we vier smaakvolle recepten en bereiden we de jar van het lopende seizoen.


In de samenstelling van de jars varieer je eindeloos! Bloommjars bevatten een verzameling aan eiwitten, gezonde vetten en trage koolhydraten. Het is een vegetarische maaltijd verwerkt in een ecologische weckpot.


De dressing wordt gemaakt met aandacht voor gezonde vetten en bijpassende kruiden.

Met de lente en de zomer voor de deur, is dit de ideale workshop om op een interactieve manier meer bij te leren over een verfrissende en gezonde manier van lunchen. Deze periode fleuren we onze jars ook op met kleurrijke eetbare bloemen!


Jullie gaan naar huis met inspirerende gezondheidstips en een gevulde goodiebag waaronder jouw Bloommjar en een zakje eetbare bloemenzaden waarmee jullie thuis onmiddelijk aan de slag kunnen!


Praktisch:

  • Prijzen zijn vanaf 35 euro p.p. afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers (max. 25).
  • Een uitgeruste keuken is geen must! We hebben enkel wat tafels en stoelen nodig.
  • Duur: 2.5h
  • Regio: Hasselt, Limburg, Antwerpen, Kempen, Leuven, Eindhoven
  • Extra hapjes tijdens de workshop kunnen voorzien worden.


Deze workshop inzetten voor jullie event, teambuilding, vrijgezelle of vriendenactiviteit? Neem gerust contact met me op via "vrijblijvende aanvraag" en we bespreken de mogelijkheden.