Massages

HOLISTISCHE MASSAGES

Ervaar de diepe ontspanning van een Lomi Lomi Massage met Voetreflexologie en/of Dieptemassage.


Welkom bij de Bloomm-massagestudio, waar ik een unieke combinatie van Lomi Lomi massage, voetreflexologie en deep tissue massage aanbied voor een diepe staat van ontspanning en welzijn of het verhelpen van pijnklachten. Gevestigd in het natuurrijke Mol, nodig ik je uit om te genieten van deze holistische benadering van ontspanning en genezing.


Wat is Lomi Lomi massage in combinatie met Voetreflexologie en/of Dieptemassage?

Lomi Lomi is een traditionele Hawaïaanse massage die gericht is op het herstellen van balans en harmonie in het lichaam door middel van vloeiende bewegingen en ritmische aanrakingen die het golven van de zee nabootsen. In combinatie met voetreflexologie, waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke punten op de voeten die corresponderen met organen en systemen in het lichaam, biedt deze behandeling een diepere, algehele ontspanning en helpt het de natuurlijke genezingsprocessen te bevorderen. Bij chronische of acute pijnklachten worden ook diepe en dwarse fricties of elleboogtechnieken gebruikt om spiergroepen los te werken.


Bloomm Massagepraktijk biedt geen duomassages, lymfedrainage of zwangerschapsmassages aan, geen erotische massages.


Wat kun je verwachten?

Ongeacht welke massage je kiest, mag je een diepgaande en rustgevende ervaring verwachten, verrijkt met de verfijnde kunst van lomi lomi- of reflexologietechnieken. Op aanvraag zullen we ons ook richten op gebieden die speciale aandacht behoeven, met behulp van lange, vloeiende bewegingen en doelgerichte drukpunten. Indien gewenst kunnen diepe weefseltechnieken worden toegepast om spanning te verlichten, de bloedcirculatie te bevorderen en het zelfherstellend vermogen van je lichaam te stimuleren.


Er wordt gebruikgemaakt van neutrale oliën met huidverzorgende eigenschappen, zoals jojoba-olie, druivenpitolie, amandelolie en kokosolie. Deze oliën zijn licht en worden gemakkelijk door de huid opgenomen, wat zorgt voor hydratatie en verzachting. Bovendien bevatten ze vaak natuurlijke antioxidanten en vitamines die de huid kunnen voeden en beschermen.


Voordelen van Lomi Lomi massage met Voetreflexologie en/of Dieptemassage:

 • Gevoel van diepe ontspanning
 • Verlichting van spierspanning en spiergroepen losmaken
 • Chronische of acute bewegings- en pijnklachten verminderen
 • Verbeterde bloed- en lymfecirculatie
 • Afvalstoffen worden afgevoerd en je afweersysteem wordt gestimuleerd
 • Bevordering van diepe ontspanning en stressvermindering
 • Stimulatie van de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam
 • Een gevoel van algehele welzijn en balans


Voor wie is deze combinatie geschikt?

Deze behandeling is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een holistische benadering van ontspanning en duurzame genezing. Of je nu specifieke klachten hebt, zoals vastzittende spieren, disbalansen in het lichaam, stress ervaart, of gewoon behoefte hebt aan een diepe, rustgevende ervaring, Lomi Lomi in combinatie met voetreflexologie en/of dieptemassage zal je helpen te ontspannen, revitaliseren en je in balans te brengen.


Contra-indicaties zijn:

 • Bij koorts en infecties wordt de massage uitgesteld.
 • Personen met medische aandoeningen zoals kanker, hartaandoeningen, trombose, osteoporose en diabetes dienen eerst overleg te plegen met hun arts.
 • Specifieke klachten zoals open wonden, ontstekingen, verstuikingen, spierscheuren, spataders, hematomen, huidaandoeningen, enzovoort, moeten worden vermeld zodat deze zones vermeden kunnen worden.

Let op: De massagestudio is gelegen op de eerste verdieping en er is geen lift beschikbaar.


Prijs

T.e.m. 31 juli aan Introductieprijs!

30min

Voetreflexologie

25,- (i.p.v. 29,-)


Ervaar de verkwikkende kracht van een 30 minuten durende reflexologiebehandeling. Laat jezelf onderdompelen in een oase van ontspanning terwijl we zorgvuldig werken aan de reflexzones van je voeten. Deze behandeling richt zich op het stimuleren van de natuurlijke genezingsprocessen van je lichaam en het herstellen van balans en welzijn.

40min

Lomi Express Bliss

33,- (i.p.v. 37,-)


Ervaar pure zaligheid in 40 minuten met onze Express Bliss Lomi Lomi massage. Met vloeiende en ritmische bewegingen richten we ons op de benen, rug, nek en gezicht. Deze massage is ideaal voor diepe lichamelijke ontspanning en verlichting van een overbelaste geest. Laat de stress van de dag wegvloeien terwijl we met zorg en aandacht spanningen loslaten en balans herstellen.

60min

Harmonic Balance

47,- (i.p.v. 57,-)


Ontdek de ultieme harmonie met onze Harmonic Balance-massage van 60 minuten. Deze unieke massage combineert de verfijnde Lomi Express Bliss-technieken met een voetreflexologiebehandeling, en enkele diepere fricties om specifieke systemen in het lichaam te stimuleren en spanningen te verlichten. Het bevordert niet alleen ontspanning, maar ook de algehele gezondheid en welzijn.

90min
Ultimate Harmony

69,- (i.p.v. 89,-)


Laat jezelf onderdompelen in het ultieme genot van een totale lichaamsmassage. Tijdens deze uitgebreide sessie worden zorgvuldig je benen, nek, rug, armen, handen, buik, voeten en gezicht behandeld met een combinatie van Lomi Lomi-, dieptemassage- en reflexologietechnieken. Het laatste deel van de behandeling richt zich op gebieden die extra aandacht vragen. Laat je diep zakken in een staat van complete ontspanning terwijl de energieën in je lichaam worden gebalanceerd.

Meerbeurtenkaart

5 sessies 60min / 90min

257,- / 407,-

(6 maanden geldig)


Geniet van vijf verkwikkende Harmonic Balance of Ultimate Harmony massages aan een voordelig tarief. Elke sessie biedt een diepe ontspanning en helende ervaring, waarbij spanningen worden losgelaten en balans wordt hersteld.

Profiteer van deze kaart om regelmatig te investeren in je welzijn en laat jezelf verwennen  met deze deskundige massage!

10 sessies 60min / 90 min

497,- / 797,-

(1 jaar geldig)


Haal het beste uit onze massages met onze 10-sessiekaart. Dit biedt je de mogelijkheid om regelmatig te ontspannen en te profiteren van de diepgaande helende voordelen van onze traditionele Hawaiiaanse massage, gecombineerd met voetreflexologie en deep tissue-technieken om ook specifieke klachtenzones aan te pakken. Investeer in je gezondheid met deze exclusieve beurtenkaart!

review massage lomi lomi Mol

Ik voelde me in goede handen bij Ines. Ik kon heerlijk ontspannen en meegaan in de passievolle en krachtige bewegingen die Ines met zoveel toewijding uitvoert tijdens de Lomi Lomi massage. Ines masseert vanuit een innerlijk weten, haar vuur. De krachtige bewegingen spraken me enorm aan, omdat Lomi Lomi voor mij draait om diepgang. Ik ben dankbaar dat ik dat bij Ines heb mogen ervaren. 

Hilde

Wat een heerlijke ervaring! De massage bracht me diepe rust en ontspanning die nog lang doorwerkte. Ik had een diepe, herstellende nacht erna. Hartelijk dank daarvoor.

Nanda

Review massage Lomi Lomi Mol

Ines heeft gouden handen. Je voelt dat ze met hart en ziel werkt en echt de tijd neemt om ervoor te zorgen dat je kunt ontspannen. Echt een aanrader!

Hilke

courgetten rolletjes kookworkshop tapas fingerfood culinaire workshop cooking workshop tapas Mol Balen Dessel Lommel Geel kok
courgetten rolletjes kookworkshop tapas fingerfood culinaire workshop cooking workshop tapas Mol Balen Dessel Lommel Geel kok
courgetten rolletjes kookworkshop tapas fingerfood culinaire workshop cooking workshop tapas Mol Balen Dessel Lommel Geel kok
courgetten rolletjes kookworkshop tapas fingerfood culinaire workshop cooking workshop tapas Mol Balen Dessel Lommel Geel kok