Vegetarisch happen met Bloommrolls, groentedips & stylingtips

Vegetarisch happen met Bloommrolls, groentedips & stylingtips!

Vegetarisch happen met BloommRolls, groentedips & stylingtips!


Opzoek naar een vegetarische workshop die een gezonde levensstijl promoot en de deelnemers aan het werk zet op een toffe en interactieve manier? 🤩


De beste manier om een gezonde mindset te creëreen is door het te ervaren! 💪 Door het te doen wordt de stap kleiner en tegelijkertijd worden jullie geïnspireerd met stylingtips voor een finishing touch. Ik leer jullie verschillende hapjes te bereiden die je ook kan inzetten als lunch. Daarbovenop bereiden we als aperitief een feestelijke mocktail of cocktail. Geen zorgen, met de handige receptenbundel kunnen jullie de gerechten thuis moeiteloos opnieuw zelf uitproberen.


Laat jullie verrassen door wereldse klassiekers bereid op unieke een manier! Eenvoudig te bereiden gerechten zoals Bloommrolls, Tumeric Tzatziki, Harissa Hummus en Guacamole Greek style staan op het menu. Afhankelijk van de grootte van de groep is er ook de keuze uit: crunchy vegan cheese balls, loaded nacho's met kleurrijke salsa, haloumi-spiesjes met aioli-sausje en geroosterde seizoensgroenten met pinda-gembersaus. Leer bij over gezonde vleesvervangers en proef het huisgemaakte verschil! 


Als aperitief hebben jullie de keuze uit een (Virgin) Pineapple Mojito of Cranberry LimoenCocktail (met of zonder alcohol).  


En dit alles is inclusief Mocktail/cocktail, gerechten, receptenboekjes én een leuke Bloommverrassing!🎁


Praktisch:

  • Prijzen zijn vanaf 49,- p.p., afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers.
  • Locatie: In samenspraak. Dit kan in onze keuken in Mol en kan zelfs bij jullie thuis of op het werk plaatsvinden. 
  • Duur: 2.5-3h
  • Regio: Hasselt, Limburg, Antwerpen, Kempen, Leuven, Eindhoven


Deze workshop inzetten voor jullie event, teambuilding, vrijgezelle of vriendenacitiviteit? neem gerust contact met me op via "vrijblijvende aanvraag" en we bespreken de mogelijkheden.


#gezondeten #vegetarisch #vegan #glutenvrij #lactosevrij #kookworkshop #bedrijfsevenement #teambuilding #vrijgezellenfeest #vriendenactiviteit #gezondleven #duurzaamleven #welzijn #Mol #Balen #Dessel #Lommel #Geel #Antwerpen #Limburg #Leuven #Kempen